SPLETSERVISPRINT

070 397 414

Računalniška izobraževanja

tecaj-racunalniski-za-starejse

Kako začeti z enostavno uporabo računalnika? Tečaj za starejše, ki še nimajo izkušenj z uporabo računalnika

Izobraževanje je izredno primereno za osebe, ki še nimajo predhodnih izkušenj z uporabo računalnika. Primerno tudi za tiste osebe, ki so v preteklosti že kdaj uporabljali računalnik, vendar niso povsem prepričani kako poteka uporaba. Na zelo enostaven in pregleden način vas naučimo vseh potrebnih korakov, spoznali boste vse osnove, elektronsko pošto, internet, pisanje dokumentov, ipd. Razložili vam bomo kako si zagotovite popolno varnost na spletu. Tečaj lahko izpeljemo 1 na 1 ali v večjih skupinah. Tečaj poteka 4 ure, prejmete tudi video vodiče, da tako kadarkoli doma v miru pogledate kako na računalniku narediti določeno zadevo.

Prvi koraki uporabe računalnika

Spoznavanje pomembnih osnov

Odprtje in uporaba e-pošte

Brskanje po spletu / internetu

Pisanje dokumentov in tisk

Varnost na spletu

Cena: 170€

na osebo (1 na 1)
kako-odpreti-lastno-spletno-trgovino-podjetje-asplet-tecaji-izobrazevanje

Kako odpreti lastno spletno trgovino in katere korake je potrebno upoštevati za doseganje dobrih rezultatov?

Neglede na to, da morda še nimate podjetja bo izobraževanje vsekakor primerno tudi za vas. Na tečaju predstavimo kako se ustrezno lotiti izdelave spletne strani, kako določiti ciljno skupino kupcev, kako pripraviti oglase in vse druge potrebne korake za začetek spletnega poslovanja. Po izobraževanju boste zagotovo pridobili dovolj potrebnega znanja, da postavite svojo prvo spletno trgovino in  dosežete tudi svoje prve spletne kupce. Prejeli boste tudi dokumentacijo in ddoatne video vodiče. Tečaj poteka 6 ur in se običajno izpelje 1 na 1 ali v manjših skupinah.

Izbira ponudnika za izvedbo

Kaj potrebujete za začetek?

Podrobnosti glede Zakonodaje

Kako dobiti izdelke za prodajo

Upravljanje s kupci in akcijami

Delujoče oglaševanje in SEO

Cena: 290€

na osebo (1 na 1)
e-poslovanje

Začetek uporabe Google orodij za e-poslovanje in občutno znižanje stroškov papirnega poslovanja

Naučili vas bomo uporabe spletnih orodij za pripravo ponudb, prezentacij, urejanje preglednic. Prikažemo vam tudi kako lahko vsebine zelo enostavno varno delite z vašimi zaposlenimi in tudi kako lahko več oseb neglede na lokacijo, sočasno ureja isti dokument. Predstavili vam bomo tudi na kakšen način lahko vaše podjetje poenostavi številne korake, zmanjša birokracijo in se tako lažje osredotočite na svoj posel. Tečaj poteka na sedežu podjetja naročnika ali v naših prostorih. Z uporabo pravih orodij, ne boste potrebovali dragih programov in licenc.

Poslovanje v Google oblaku

Urejanje dokumentov

Priprava predstavitev

Urejanje preglednic

Organizacija e-pošte

Organizacija datotek

Cena: 434€

na osebo (1 na 1)
iot tečaji izobraževanja Arduino Slovenija

Uporaba IoT tehnologije v različnih izdelkih in izdelava svoje prve pametne naprave (Arduino osnovni tečaj)

Naučili vas bomo uporabe spletnih orodij za pripravo ponudb, prezentacij, urejanje preglednic. Prikažemo vam tudi kako lahko vsebine zelo enostavno varno delite z vašimi zaposlenimi in tudi kako lahko več oseb neglede na lokacijo, sočasno ureja isti dokument. Predstavili vam bomo tudi na kakšen način lahko vaše podjetje poenostavi številne korake, zmanjša birokracijo in se tako lažje osredotočite na svoj posel. Tečaj poteka na sedežu podjetja naročnika ali v naših prostorih. Z uporabo pravih orodij, ne boste potrebovali dragih programov in licenc. Tečaj poteka 8 ur

Arduino programiranje

Praktični preizkusi

Izdelava svoje naprave

Komponente vključene

Povezava s Firebase bazo

Veliko nasvetov in trikov

Cena: 469€

na osebo (1 na 1)